Over Ons

We zijn te vinden op onze locatie gelegen aan de N116 in de buurt van Antwerpen welke gemakkelijk te bereiken is. We beschikken over een prachtige demonstratieruimte waar u op uw gemak onze producten uit kunt proberen. Onze vertegenwoordigers zijn alle werkdagen beschikbaar op afspraak, dus neem gerust contact met ons op.

Patiëntenbegeleiding

Door de unieke historische achtergrond voelen wij ons nog steeds een echt familiebedrijf en dat vertaalt zich voortdurend in onze heel eigen bedrijfscultuur. Als een echt familiebedrijf zijn we begaan met al onze gebruikers. Op vragen hebben wij een antwoord en voor eventuele problemen bij het gebruik vinden wij een snelle en goede oplossing.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een grote schat aan kennis opgebouwd. En die kennis gebruiken we. We durven zonder twijfel te zeggen dat patiëntenbegeleiding na de levering van een hulpmiddel onze specialiteit is geworden.

Samenwerken

We werken niet alleen nauw samen met de gebruikers, maar ook met voorschrijvers, eindgebruikers en zorgverzekeraars. In combinatie met onze creativiteit en gedrevenheid zorgt dat ervoor dat we steeds weer nieuwe en innovatieve producten kunnen ontwikkelen en introduceren.

We werken ook intensief samen met ons Ierse zusterbedrijf Rehan Electronics Ltd. Zij zijn verantwoordelijk voor de productie. Daarnaast zorgt onze eigen Research & Development-afdeling voor technische onderzoeken en lopen zij voorop in innovatieve ontwikkelingen.

In samenwerking met Rehan Electronics Ltd. laten we onze producten maken in een duurzame en milieuvriendelijke ecofabriek in het Ierse Co-Wicklow. Die fabriek is gebouwd van natuurlijke materialen en met energie-efficiëntie en een lage CO2-uitstoot als prioriteit.

Menu
Vergelijk Producten