Brailletech 2020 afgelast

Wellicht heeft u het zelf al vernomen via andere kanalen, Brailleliga heeft besloten Brailletech niet plaats te laten vinden van 13 tot 17 oktober 2020. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de snel veranderende gezondheidssituatie in Brussel. Er wordt gekeken naar het verplaatsen van deze beurs. Wij zullen het uiteraard mededelen wanneer hier meer duidelijk over.

Wij betreuren dat deze keuze gemaakt moet worden aangezien de Brailletech altijd een uitgelezen kans is om contact te hebben met onze gebruikers en doelgroep, maar in deze tijden gaat de gezondheid voor.

Mocht u hebben uitgekeken naar het gebruiken of bekijken van onze producten, kunt u momenteel het beste onze website www.vanlentsystems.be raadplegen. Hierop vindt u de informatie van al onze apparaten en kunt u contact met ons opnemen om deze producten in ons kantoor in Ranst te komen bekijken.

Wij hopen hierin op uw begrip voor zowel onze beslissingen als de beslissingen van Brailleliga. De gezondheid van u en onze medewerkers staan bij al onze keuzes bovenaan en zullen met uiterste zorg nauw worden bekeken in de keuzes die we in deze lastige tijd moeten maken.

Menu
Vergelijk Producten