Bedrijfsoverzicht

Informatie over Van Lent Systems

Met een historie van bijna dertig jaar heeft Van Lent Systems zich ontwikkeld tot een belangrijke leverancier van hulpmiddelen.

Van Lent Systems startte in 1986 als eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, Duitsland, Ierland en België. Ons bedrijf beschikt over decennialange ervaring, productkennis en een goede samenwerking met voorschrijvers, zorgverzekeraars en gebruikers van onze hulpmiddelen waardoor we voortdurend nieuwe en innoverende producten kunnen introduceren op de wereldwijde markt. Door creativiteit en gedrevenheid hebben we een prachtig assortiment aan producten.

Service en begeleiding

Onze speciaal opgeleide medewerkers in de binnen- en buitendienst staan dagelijks tot uw beschikking met deskundig advies en persoonlijke begeleiding:

  • Uitleg over het gebruik van uw hulpmiddel. 
  • Aflevering en installatie van beeldschermloepen bij u thuis, op school of op uw werk.
  • Onderhoud en reparatie.
  • Begeleiding tijdens het dagelijkse gebruik van uw hulpmiddel.

De vestiging in België, gesitueerd in Ranst

Onderzoek & Ontwikkeling

Onder leiding van ons Ierse Zusterbedrijf Rehan Electronics Ltd. wordt — in nauwe samenwerking met Van Lent Systems B.V. — met voorschrijvers, zorgverzekeraars en gebruikers van onze hulpmiddelen onderzocht, ontwikkeld en geïnnoveerd om zo tot revolutionaire, nieuwe producten te komen. 

Het pand van de R&D-afdeling, gesitueerd in Lithoijen, Nederland

Productie

Via de productiefaciliteit van ons Ierse zusterbedrijf vallen onze producten van de allereerste conceptschets tot uiteindelijk verpakt artikel volledig onder onze zorg, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en garanderen. Meer informatie over onze productie vindt u hier.

Mocht u ondanks de informatie op onze website toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Mocht u langs willen komen, dan raden wij u aan eerst een afspraak te maken via telefoonnummer 03-4340910.