Looky+

Elektronische handloep

A +

Low Vision-producten

De Looky+ is de uitgebreide versie van de bekende Looky handloep: een kleine draagbare loep waarmee u teksten en afbeeldingen vergroot kunt bekijken. De vergroting is in te stellen van 2 tot 20 keer. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in verschillende kleurenstanden te lezen met een nog hoger contrast. Ideaal voor gebruik binnenshuis maar ook een onmisbaar hulpmiddel als u onderweg bent.

Hoe werkt een elektronische handloep? 

Een handloep wordt op of tegen de te vergroten tekst of afbeelding gelegd. Deze wordt dan vergroot weergeven op het scherm. 

De Looky+

Een kleine, mobiele elektronische loep. Met een gewicht van slechts 200 gram is de Looky+ de lichtste in zijn soort. 

Altijd scherp beeld

Wanneer u de Looky+ direct op de tekst plaats of tot 5 cm erboven, dan is het beeld altijd scherp en kunt u perfect lezen. U kunt de tekst in kleur bekijken, maar ook het contrast veranderen in zwart/wit, wit/zwart, geel/blauw of geel/zwart. De Looky+ beschikt over 4 digitale vergrotingsstanden. 

Uitklapbaar handvat

De Looky+ is voorzien van een uitklapbare handgreep welke prettig in de hand ligt. U kunt de Looky+ met de handgreep ingeklapt op de door u te lezen tekst plaatsen en direct beginnen met lezen. Als u de handgreep uitklapt kunt u de Looky+ gebruiken als een handloep.

Beeld bevriezen (snapshot/foto functie)

De Looky+ is uitgevoerd met een snapshot functie. Dit houdt in dat u door een druk op de knop de tekst of afbeelding op het scherm vast kunt zetten, u maakt als het ware een foto. U kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om vertrektijden, menukaarten of prijzen in de supermarkt rustig te bekijken. Hierbij heeft u nog steeds de mogelijkheid om het contrast te veranderen of het beeld digitaal te vergroten.

Schrijfstand

U kunt met de Looky+ eenvoudig een handtekening plaatsen of een korte notitie maken. Hiervoor kunt u de handgreep in een speciale stand zetten en meekijken terwijl u schrijft.

Waar kan ik de Looky+ gebruiken? 

Ideaal voor gebruik binnenshuis:

  • Voor het lezen en bekijken van de post, etc. 
  • Bekijken van foto's 
  • Afhandelen van de post: handtekening plaatsen 
  • Hobby uitoefenen, zoals postzegels bekijken 

Onmisbaar hulpmiddel als u onderweg bent: 

  • U kunt de prijzen in de winkel weer perfect zien 
  • Voor het bekijken van de menukaart 
  • Het lezen van reisinformatie op het station 

Zeer handig voor school en werksituatie: 

  • Bekijken van de agenda tijdens een vergadering 
  • Om notities te maken 
  • Lezen van teksten zoals notulen, handleidingen etc.

Met handig tasje

Speciaal voor de Looky+ heeft Van Lent Systems een perfect tasje. Eenvoudig aan uw riem te bevestigen of in uw tas mee te nemen. Daarnaast krijgt u van ons een gratis key-cord zodat u de Looky+ ook om uw hals kunt dragen.