Infinity

Beeldschermloep

A +

Low Vision-producten

De Infinity is een beeldschermloep met fantastische beeldkwaliteit en kleurweergave. Met slechts 4 knoppen beschikt het over een zeer simpele en gebruiksvriendelijke bediening. 

De Infinity beeldschermloep is de ideale beeldschermloep; simpel en gemakkelijk in gebruik met een prachtige beeldkwaliteit. De Infinity heeft een vloeiend, modern design met simpele bedieningstoetsen en is beschikbaar met een 19” monitor. Lezen en schrijven wordt nu gemakkelijker dan ooit met de Infinity. 

De Infinity bevat een tableau dat bijzonder soepel bewogen kan worden. Ook heeft het tableau een vertragingsstand waardoor u rustig uw documentatie kunt lezen. Tevens kunnen de horizontale en de verticale beweging van het tableau afzonderlijk geblokkeerd worden ter bevordering van het leesgemak. 

Voor de Infinity hebben wij een verrijdbaar grondstatief ontworpen waardoor de beeldschermloep weinig ruimte in beslag neemt en het apparaat gemakkelijk verplaatsbaar is. Het grondstatief is ook leverbaar in een rolstoelstatief.