Telefoon: +32 (0) 3 - 434 09 10

E-mail: info@vanlentsystems.com


contact

Over ons

Wij zijn verheugd u te mogen mededelen dat we vanaf heden een vestiging hebben in België! We beschikken nu over een prachtige locatie aan de N116 in de buurt van Antwerpen welke gemakkelijk te bereiken is. We beschikken over een prachtige demonstratieruimte waar u op uw gemak onze producten uit kunt proberen. Onze vertegenwoordigers zijn alle werkdagen beschikbaar op afspraak, dus neem gerust contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op onze nieuwe vestiging!

 

Low-Vision

Wanneer zicht, het meestgebruikte zintuig dat we hebben, terugloopt of zelfs helemaal verdwijnt wordt je wereld ineens een stuk kleiner. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om het leven (weer) normaal te kunnen ervaren. Zo heeft Van Lent Systems oplossingen in de vorm van Beeldschermloepen, Elektronische handloepen, Voorleesapparaten, Verlichtingsmogelijkheden, Taststokken, etc. om er voor te zorgen dat u het meeste uit elke dag kunt halen.

 

Pijnbestrijding

Pijn is een persoonlijke beleving. Iedereen ervaart pijn anders. Naast acute pijn, zijn er wereldwijd tienduizenden mensen die rondlopen met chronische pijn; een pijn die zijn nut compleet verloren is. Een zeer effectieve manieren om deze pijn te onderdrukken is TENS. Van Lent Systems produceert en levert haar eigen TENS-zenuwstimulator: de i-Pulz. In Nederland hebben we reeds vele duizenden mensen die de i-Pulz gebruiken.